!
!

Het Coronavirus en het beleid van de praktijk

Op maandag 23 maart 2020 hebben wij als praktijk besloten volledig over te gaan op het geven van fysiotherapeutische begeleiding op afstand.
Dit kan per telefoon of met een video-consult. Beide vormen van begeleiding worden op de normale manier door de zorgverzekeraars vergoed.
U kunt de praktijk bereiken zoals u gewend bent. Telefoonnummer: 0703457407.
Een afspraak voor een intake zal altijd via de telefoon of met beeldbellen ingepland worden. De fysiotherapeuten nemen ruim de tijd, net als bij een persoonlijke afspraak op de praktijk, om samen met u te bepalen wat de beste vorm van begeleiding is.
Beeldbellen wordt gedaan via de beveiligde omgeving van Physitrack.


Samen voor elkaar zorgen doen we op afstand
We realiseren ons dat dit beleid bij sommige mensen tot teleurstelling kan leiden. We zijn echter van mening dat de gevolgen van het opdoen van het corona-virus zeer ernstige gevolgen kan hebben en daarom dragen we bij waar we kunnen om besmettingen zoveel mogelijk in te dammen.

We wensen iedereen vanaf deze plek heel veel sterkte toe. Zorg goed voor jezelf. Ga wandelen, hardlopen of thuis sporten als je even vrij bent want je hebt een goede conditie hard nodig!
Als de maatregelen opgeheven worden en we kunnen elkaar de hand weer schudden, dan staan we met al onze energie weer voor u klaar!